15 mei 2018

Nieuwe Partner PLC Consultancy

Company Optimizer blijft zich versterken met partners die een verrijking zijn voor onze dienstverlening. Voor ons dienstencluster HR & Coaching waren we nog op zoek naar een bedrijf dat de verdiepingsslag kan maken in gezondheid, gedrag en arbeidsrecht. We zijn daarom enorm blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met PLC Consultancy. Patrick Leenen brengt met zijn team de expertise binnen Company Optimizer zodat we samen het verschil kunnen maken.

De kennis van PLC op het gebied van gezondheid, gedrag en arbeidsrecht is groot. De kennis op het gebied van verslaving en verslavingsgedrag is nog groter! Uit recent onderzoek blijkt dat naar schatting 21% van mensen met een baan voldoet aan de criteria van verslaving. PLC Consultancy kent deze doelgroep en de bijbehorende problematiek door en door.

Zij signaleren, bespreken, begeleiden, behandelen en verwijzen door. Zij stellen, behalen en borgen doelen en monitoren vooruitgang. PLC Consultancy ondersteunt bedrijven met het opstellen én handhaven van beleid rondom middelengebruik. Daarnaast trainen zij mensen in het signaleren en bespreekbaar maken van problemen op de werkvloer. Samen zijn we nog beter in staat om mens & organisatie binnen uw bedrijf te optimaliseren.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer