Wie is Cor?

Ik had ervoor kunnen kiezen om mezelf te beschrijven, maar deze taak heb ik overgelaten aan Mieke Boogert van het bedrijf TweeKracht. Deze dame is één van de 50 ondernemers die ik heb mogen interviewen voor mijn boek ‘’Ondernemers zijn net mensen’’.  Toen ik haar vroeg een stuk te schrijven over de auteur Cor kwam ze met onderstaande omschrijving.

 

     Cor omschrijven, is op zijn zachtst gezegd een uitdaging. De eerste 25 jaar van zijn leven heeft hij zich vooral beziggehouden met werk als accountmanager,
sales manager, channel manager en consultant bij corporate- en MKB-organisaties. Hier heeft hij zijn visie en werkwijze opgebouwd, die hij nu elke dag met
veel plezier verspreidt. Zo is hij tegenwoordig auteur, spreker, trainer en business coach. Maar ook wordt hij wel de zuurstofdominee genoemd (zonder zuurstof
geen groei). Met zo’n verrassend en levendig karakter is Cor haast onmogelijk in een paar alinea’s te vangen. Juist die sprankel is wat hem zo bijzonder maakt.

     Maar wat Cor ook doet, hij blijft je verrassen en inspireren! Telkens als je hem denkt te kennen, ontdek je weer een nieuwe laag van hem. En dat… wordt alleen maar mooier, puurder en oprechter. Cor is een hart-mens die je raakt. Hij spreekt, doet en leeft vanuit zijn hart en dáár kunnen we een heleboel van leren.
Hij HOUDT echt van mensen. Van authenticiteit, van oprechtheid. En dat merk je. In de manier waarop hij over anderen praat, met ze werkt en ze een
podium geeft.

     Zijn interviews zijn daar een prachtige uiting van. Zijn haast kinderlijke en vooral ook enthousiaste blik heeft een ontwapenend effect voor iedereen die tegenover hem aan tafel zit. Het opent echt en het mooie is: hij koestert wat hem verteld wordt. Hij vindt en tilt met zijn vragen de diepere parels uit mensen. Hij vat deze scherp samen en geeft ze de glans en aandacht die ze verdienen. Hij transformeert het door tot een bak aan inspiratie. Dit kan zich uiten in een boek of een event, maar kan ook de aanzet zijn van een transformatieproces in een organisatie. Bij alles wat hij doet, spelen positieve energie, waardering en inspiratie altijd een cruciale rol. En kleur! Als je kleur zoekt, zoek je Cor. Hij zal jou en je organisatie niet teleurstellen. Integendeel, zet je zonnebril maar vast op, want deze man is een bonk aan kleur en positieve straling. Een mensen-mens die mensen met veel plezier en liefde triggert om het beste uit zichzelf te halen. Om happy te zijn, want happy people make better business. De organisatie is voor hem de mens. Niets is mooier en fascinerender dan de mens die het bedrijf, het bedrijf maakt, aldus Cor.

     Leuk om te weten: Cor is, als een `Rotterdammer’, nogal direct. Non-conformistisch ook. Wars van bullshitverhalen, recht naar de essentie.
Daarmee laat hij zien dat de wereld buiten onze bubbel vaak veel mooier, interessanter en vooral ook groter is. Menselijker ook. Laat je inspireren.

     – Mieke Boogert

De auteur Cor is de ondernemer Cor en de ondernemer Cor is de auteur Cor. Mijn plezier in het leven haal ik uit mijn relatie, mijn sport en inspirerende klanten. Een gezonde en happy Cor is een productieve Cor en een productieve Cor is succesvol voor uw business. Om als ondernemer en als mens mentaal en fysiek in TOPCONDITIE te blijven, loop ik o.a. marathons en lees ik minimaal twee boeken per maand. Niet voor niets is het mijn doel om mezelf en mijn omgeving zowel zakelijk als privé te stimuleren, faciliteren en inspireren om de volgende stap te zetten. Als je bereid bent als mens te groeien dan groei je ook als ondernemer, manager, et cetera.

Tot slot, in de wereld van de ondernemer doe je iedere dag examen. Het slagen of zakken voor een examen kan het verschil maken tussen een fuck-up en succes.

Bovendien ontstaat het pad naar succes door erop te lopen en niet door ernaar te kijken.

Gaan we samen het pad bewandelen?

Laat u verrassen door deze creatieve vrije geest.

Afspraak maken of eerst bellen?

Zullen we samen gaan voor sustainable succes met een smile? Het ergste dat u kan overkomen, is grip op uw succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.