Wie is Cor?

Groei expert & sparring partner voor ondernemers

ONDERNEMERS OVER COR

Business coach * Auteur * Spreker * Losdenker *Podcast Host *Versimpelaar *Gastdocent * Verbinder * Sparringspartner business owners/leaders

Ik had ervoor kunnen kiezen om mezelf te beschrijven, maar deze taak heb ik overgelaten aan collega-ondernemers als Mieke Boogert, Martine Witteveen,
Rob Schalker, Petra Iuliano en ….. .Als meerdere business owners uit diverse takken van sport iets over je zeggen dan geeft dat een beter beeld of completer beeld dan zelf iets te schrijven. Wil je toch meer over me weten dan nodig ik je uit om een afspraak met me te maken.

Woorden te kort voor deze enthousiaste, energieke, inspirerende, innovatieve denker en doener. Heerlijk samenwerken met Cor altijd vrolijk, druk en enthousiast en vol nieuwe ideeën. Een persoonlijkheid. Reageert snel, is vernieuwend en helpt met alle werkzaamheden, die gedaan moeten worden. Mensen mens, die ook open staat voor kritiek (verbeterpunten). Weet waar zijn kracht zit. Altijd een feestje. Op plezierige wijze samen heel veel resultaat bereikt. Nieuwe weg inslaan of inspiratie nodig? Zeker contact opnemen met Cor en je krijgt zijn grote netwerk erbij!

Marianne van der Voort

Teamleader Events & Communicatie, VNAB

Cor is energiek, vindingrijk en grappig. No nonsense, neus op de feiten en altijd onderweg om te zien hoe het nou buiten die gebaande paden is. Hij heeft een analytische kijk op jouw business en heeft de gave om zich in te leven in veel verschillende takken van sport. Cor heeft mij geïnterviewd voor zijn boek “ondernemers zijn net mensen” en daar wist hij op humoristische wijze telkens originele vragen te stellen die je als ondernemer aan het denken zetten over jezelf, je business, de manier waarop je de boel runt en uiteraard het onderscheidend vermogen waardoor juist jij geselecteerd was voor een plek in het boek over 50 kleurrijke ondernemers.

Rob Schalker

CEO, A fish named Fred

Een wervelwind aan energie. Dit was al zo tijdens ons eerste app contact en via Zoom werd het me helemaal duidelijk. Een bijzonder energieke enthousiaste en bovenal belangstellende man heb ik hier op mijn scherm. Na anderhalf uur praten hadden we moeite de ‘end meeting’ knop in te drukken. Cor heeft een hele warme belangstelling voor jou als persoon en jouw business. Nieuwsgierig naar waar je vandaan komt, wat je drijft en maakt en waar je naar verlangt. Als ondernemer én mens, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Feilloos weet hij te je te prikkelen met vragen en inzichten. Vanachter die grote bril schuilt een scherpe blik. De kuif en ondeugende blik stralen jouw levenslust en plezier uit. Mooiste gevoel wat hij mij bracht is dat je mij de wereld gunt aan geluk, klanten en een prachtig bedrijf. Als dynamisch duo kijk ik uit naar onze eerste optredens.

Martine Witteveen

Auteur & Business Owner, Martine Witteveen

Als ik Cor in een paar woorden zou moeten omschrijven dan kom ik uit op de volgende drie woorden: “Doorzetter, creatief en verbinder”. Als ondernemer is hij voortdurend op zoek naar hoe hij mensen kan helpen vanuit zijn groot enthousiasme en enorme creativiteit. Een pitbull verkleed als poedel. Daarmee bedoel ik dat hij zich kan vastbijten in jou als persoon omdat hij het beste in je naar boven wilt halen. Hij wil in alle aspecten de schoonheid van jezelf laten zien. En daarnaast ook jouw uniciteit en kracht. Hij maakt als ondernemer het verschil doordat hij zich op charmante wijze zich vastbijt in jouw leven, werk etc. Zodat hij je op creatieve wijze oplossingen aanreikt waarmee jij de stappen maakt die nodig zijn om tot volle bloei te komen.

Petra Iulliano

Founder, Network Of Purpose

Sparren met ondernemers verrijkt je business-blik. Dat was wat ik nodig had bij de rebranding van mijn bedrijf Marcella.nl. Voor een duidelijke focus en meer structuur. Daar heb ik Cor voor ingeschakeld. Waardevolle inspiratie, een stapje terug en vol vooruit, dat is wat het me heeft opgeleverd. Rust als uitgangspunt voor beweging, zo zie ik het als human branding choreograaf. Met de input van Cor heb ik mezelf weer opnieuw extra op de kaart gezet! Mijn motto is helder: ”To dance is to be out of yourself. Lager, more beautiful, more powerful.”

Marcella Andringa

Founder, Marcella

Ik werk al een aantal jaren fijn samen met Cor de Graag. Dit doe ik voor zowel zijn bedrijf Company Optimizer, als ook het Empower Women Event, dat hij samen met Sandra Lagace heeft opgezet. Hoewel Cor zijn koffie zwart drinkt omschrijf ik hem als een kleurrijk en energievolle ondernemer die met de juiste inzichten het stof van je onderneming haalt waardoor je de wind in de zeilen van je business krijgt.

Patrick van der Scheer

Founder, Zoo Elements

Wat Cor ook doet, hij blijft je verrassen en inspireren! Telkens als je hem denkt te kennen, ontdek je weer een nieuwe laag van hem. En dat… wordt alleen maar mooier, puurder en oprechter. Cor is een hart-mens die je raakt. Hij spreekt, doet en leeft vanuit zijn hart en dáár kunnen we een heleboel van leren. Hij HOUDT echt van mensen. Van authenticiteit, van oprechtheid. En dat merk je. In de manier waarop hij over anderen praat, met ze werkt en ze een podium geeft.

Bij alles wat hij doet, spelen positieve energie, waardering en inspiratie een cruciale rol. En kleur! Als je kleur zoekt, zoek je Cor. Hij zal jou en je organisatie niet teleurstellen. Integendeel, zet je zonnebril maar vast op, want deze man is een bonk aan kleur en positieve straling. Een mensen-mens die mensen met veel plezier en liefde triggert om het beste uit zichzelf te halen. Leuk om te weten: Cor is, als een `Rotterdammer’, nogal direct. Non-conformistisch ook. Wars van bullshitverhalen, recht naar de essentie. Daarmee laat hij zien dat de wereld buiten onze bubbel vaak veel mooier, interessanter en vooral ook groter is. Menselijker ook. Laat je inspireren.

Mieke Boogert

Founder, Tweekracht

Interview

FredTalk Rob Schalker

Interview

Rotterdamse Jongensdromen

Een gezonde en happy Cor is een productieve Cor en een productieve Cor is succesvol voor jouw business. Om als ondernemer en als mens mentaal en fysiek in TOPCONDITIE te blijven, loop ik o.a. marathons en lees ik minimaal twee boeken per maand. Het is mijn doel om mezelf en mijn omgeving zowel zakelijk als privé te stimuleren, faciliteren en inspireren om de volgende stap te zetten. Als je bereid bent als mens te groeien dan groei je ook als ondernemer, manager, et cetera. 

In de wereld van de ondernemer doe je iedere dag examen. Het slagen of zakken voor een examen kan het verschil maken tussen een fuck-up en succes. Bovendien ontstaat het pad naar succes door erop te lopen en niet door ernaar te kijken.

Gaan we samen het pad bewandelen?

Laat je verrassen door deze creatieve vrije geest.

Afspraak maken of bellen?

Zullen we gaan voor het benutten van jouw GROEI POTENTIE?
We gaan samen voor grip op succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.

× Hoe kan ik je helpen?