10 jul 2018

Nieuwe Partner Cor the Coach

Company Optimizer blijft zich versterken met partners die een verrijking zijn voor de dienstverlening. In het afgelopen jaar hebben we al een aantal partners mogen verwelkomen die zich ook bezig houden met  business coaching. Iedere partner op dit gebied heeft zijn eigen expertise of methodiek. Cor van Driebergen, de man achter het bedrijf Cor The Coach, combineert zijn MBA achtergrond met zijn rol als gecertificeerd trainer in verschillende vechtsporten. Daarnaast is Cor een geboren coach. Ik zeg altijd een coach wordt je niet maar dat ben je. Door zijn brede achtergrond qua kennis en interesse is hij voor veel van onze klanten de ideale sparringspartner

De samenwerking tussen Company Optimizer en Cor The Coach gaat gepaard met een hoop energie, kennis, kunde en vooral het versterken van elkaar.

Wij (Cor en Cor) leggen de focus op waar elk onderdeel van de motor toe in staat is en zorgen dat dit potentieel optimaal benut kan worden. Door inbreng van de expertise van Cor van Driebergen kunnen we invulling geven aan opdrachten waar we anders nee hadden moeten verkopen.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer