19 apr 2018

NIEUWE TRAINING AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

raining Authentiek Leiderschap Company Optimizer -

Company Optimizer lanceert in samenwerking met Lagace HR Training & Coaching een nieuwe tweedaagse training Authentiek Leiderschap. De training geven we zowel in-company als op een externe locatie.

Goed en authentiek leiderschap gaat een stuk verder dan strak in het pak in een mooi groot en fancy ingericht kantoor zitten en vanuit deze ivoren toren een geweldige strategie bedenken. Bent u in staat om vanuit eigen kracht de mens in de organisatie te inspireren, motiveren en naar een hoger plan te brengen? Als authentiek leider durft u te laten zien wie u bent en wat u kunt.

Mogelijk staat u vol trots ieder jaar op het podium wanneer binnen uw bedrijf of branche prijzen te verdelen zijn als het gaat om de meest succesvolle manager van het jaar. Dit succes neemt niet weg dat u zich niet helemaal, of misschien helemaal niet, senang voelt bij uw manier van leidinggeven ook al bent u mega succesvol. Dit onderbuik gevoel kost u zonder het misschien te beseffen heel veel energie en dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Voor u en uw collega managers die ook zo in de wedstrijd staan, hebben we een tweedaagse training authentiek leiderschap ontwikkeld. Waarom zou u een authentiek leider willen zijn ?

EEN AUTHENTIEK LEIDER

  • Heeft minder energie nodig om leiding te geven.
  • Heeft inzicht in zijn sterke en minder sterke kanten.
  • Weet zijn kwaliteiten effectief in te zetten.
  • Is succesvoller.
  • Dwingt respect af.

 

U kunt geen authentiek leider zijn zonder een grondige zelfkennis. Een authentiek leider zal zijn eigen performance continu evalueren. Hij vraagt zichzelf continu waar ben ik goed in en wat kan beter ?

Voor het verkrijgen van inzicht en handvatten op het gebied van authentiek leiderschap kunt u uw management team inschrijven voor onze training authentiek leiderschap. Voor meer informatie en inschrijving ga naar de pagina TRAINING op deze website of maak een afspraak.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer