31 dec 2017

VLOG PAGINA COMPANY OPTIMIZER LIVE

VLog pagina company optimizer live

Vandaag is de VLOG PAGINA van Company Optimizer live gegaan op de company website. Uiteraard zijn we niet nieuw in de VLOG business. Als het goed is, heeft u dit jaar al aardig wat filmpjes voorbij zien komen op LinkedIn, FB, Twitter en op ons YouTube kanaal. Door de introductie van onze VLOG pagina hoeft u niet meer uit te wijken naar onze zakelijke FB of Twitter profiel voor het zien van onze filmpjes. Uiteraard blijft u meer dan van hartelijk welkom op onze zakelijke FB & Twitter profiel.

De filmpjes die we lanceren hebben altijd te maken met één van de volgende onderwerpen. Business Analyse, Learning & Motivatie en de Human Capital Analyse. Door middel van deze filmpjes willen we de belangrijke onderwerpen die een aantal van u als abstract worden ervaren toch toegankelijk maken. Een VLOG over een concreet onderwerp dat ook in uw business actueel is, is vaak toegankelijker dan een stuk tekst. Vanaf 1 januari streven we er naar om iedere week een nieuwe VLOG over een actueel onderwerp op onze VLOG pagina te plaatsen.

In de loop van Q1 2018 starten we met de rubriek monthly Cor. Dit gaat een vaste rubriek worden waarin er teruggekeken wordt op de maand ervoor of waar we een specifiek hot issue uit de achterliggende maand pitchen. Als er onderwerpen spelen in uw business of branche die in uw ogen onvoldoende aandacht krijgen, dan kunt ons altijd een korte omschrijving mailen van het onderwerp. Uiteraard vragen wij u dan om namen van personen en bedrijven weg te laten in de omschrijving. Het gaat ons om het bespreekbaar maken van bepaalde onderwerpen en niet om het aan de schandpaal nagelen van personen of bedrijven. Als u op de hoogte wil blijven van de laatste VLOGS, dun kunt u bovenaan de VLOG pagina op JA klikken op de notificatie button.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer