21 okt 2017

BUSINESS ANALYSE ABONNEMENTEN

BOUW UW SUCCES met vast maand bedrag

Vanaf vandaag levert Company Optimizer haar Business Analyse, Learning & Motivatie programma en Human Capital Analyse in de vorm van een Abonnement of Strippenkaart. We noemen de Business Analyse ook wel  De Business Analyse As A Service. Het gaat erom dat we onze klanten de mogelijkheid bieden onze diensten op de volgende manier af te nemen.

–  ABONNEMENT
–  STRIPPENKAART
–  LOSSE MODULES

 

VOORDELEN ABONNEMENT

  • U betaalt als u onderweg niet upgrade, 12 maanden lang iedere maand het zelfde bedrag. Dit kan budget technisch erg handig zijn.
  • U  bepaalt zelf, in overleg met Company Optimizer, wanneer we met de diverse modules uit het abonnement aan de slag gaan.
  • U kunt zowel horizontaal als verticaal upgraden.

 

TYPE ABONNEMENTEN

  • SMALL BUSINESS       
  • MEDIUM BUSINESS   
  • LARGE BUSINESS 

 

HORIZONTAAL of VERTICAAL UPGRADEN

VERTICAAL: Als u bijvoorbeeld een abonnement afneemt, bestaande uit twee modules, dan kunt u binnen de looptijd nog upgraden door er een module bij te nemen.
Dit noemen we verticaal upgraden.

HORIZONTAAL: Stelt uw business groeit enorm (bijvoorbeeld door een overname) dan kunt u overstappen van bijvoorbeeld een small business naar een
medium business abonnement. Dit noemen we horizontaal upgraden.


STRIPPENKAART & LOSSE MODULES

Naast de abonnementen bieden we ook de STRIPPENKAART en de losse modules aan. Wil u hier meer over weten of wil u meer weten over de mogelijkheden
van onze maatwerk abonnementen, klik dan op één van de onderstaande knoppen.

         

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer