Ons team

Cor de Graag

+31 (0) 6 40 87 77 92

 

Hallo, Ik ben Cor de Graag oprichter van Company Optimizer, VRIJDENKER en sportman. Het is mijn missie en passie om bedrijven en instellingen weer terug te brengen naar hun kracht en verbeterpotentieel dat in elke organisatie aanwezig is, maar soms gewoon is vergeten. U wil toch recht doen aan uw missie en visie, zodat u ook echt het bedrijf wordt dat u altijd had willen zijn of ooit bent geweest.

Deze ondernemende en klantgerichte professional met CONSULTATIVE SELLING en multilevel selling bloed die op alle niveaus kan adviseren staat voor uw klaar. Voor de start van mijn bedrijf –  Company Optimizer – ben ik 20 jaar actief geweest als flexibele en creatieve SALES GENERALIST in de IT Business. Voorbeelden van bedrijven waar ik mijn sales carrière heb vormgegeven, zijn o.a. KPN en Getronics. Bij deze bedrijven heb ik me in het Large Enterprise- en Medium Enterprise segment bezig gehouden met zowel RELATIEBEHEER als NEW BUSINESS sales.

Door mijn AUTHENTICITEIT, open karakter en humor weet ik snel een goede relatie op te bouwen. Daarnaast ben ik een bouwer die door zijn analytische vermogen en pragmatische aanpak snel door weet te dringen tot de kern van de zaak. Ik ben een TEAMPLAYER met een hands-on mentaliteit die de grote lijnen ziet zonder oog voor detail te verliezen. Tijdens het werk moet er uiteraard voldoende gelachen worden. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’, wordt vaak gezien als een cliché maar is bijzonder van toepassing op mijn leven. Mijn plezier in het leven haal ik uit mijn relatie, mijn sport en inspirerende klanten. Een goede work-life balance is hierbij heel belangrijk. Een gezonde en happy Cor is een productieve Cor en een productieve Cor is succesvol voor uw business.

Mijn doel is om morgen een betere versie te zijn dan de Cor van vandaag. Sterker nog, ik geniet ervan om mezelf en mijn omgeving zowel zakelijk als privé naar The Next Level te brengen

In business zijn en blijven is topsport. Om mentaal en fysiek in TOPCONDIDITIE te blijven, loop ik o.a. marathons. In mijn voorbereiding op de marathon train ik op snelheid, duurvermogen  en mentale kracht. De juiste opbouw van deze elementen in de wedstrijd bepaalt je succes. Het draait om de balans tussen energie en mentale kracht. Bij sales werkt het net zo. Dus gaan we samen een marathon lopen of een sprintje trekken ?

"Make Dust or Eat Dust"

Sandra Lagace

+31 (0) 6 21 20 12 00

 

Ik ben Sandra Lagace, een POSITIEF denker en MENSEN-MENS met veel energie. Na mijn studie Frans aan de Universiteit van Leiden ben ik al snel het HRM vak in gerold. In dit vak heb ik de afgelopen 25 jaar diverse functies vervuld bij multinationals zoals Philips en Unilever maar ook bij bedrijven als Yakult, Zeeman en de Bibliotheek Rotterdam. De laatste jaren heb ik me vooral bezig gehouden met:

1.       Learning & Development

2.       Training & Coaching

Wanneer je de juiste KEUZES maakt, geeft werken financiële zekerheid, voldoening, zelfontplooiing etc. Echter,  veel mensen lijken te vergeten dat er naast het werk ook een privé leven bestaat. In mijn optiek kun je pas zakelijk excelleren als je fysiek en mentaal top fit ben en er sprake is van een gezonde WORK-LIFE BALANCE. Bij hard werken hoort ook hard ontspannen en genieten. Het genieten haal ik uit mijn sport, familie, vrienden en mijn relatie. Mijn sportweek bestaat uit hardlopen (halve marathons), body pump en spinning.

Zowel zakelijk als privé sta ik met een OPEN MIND in het leven. Door mijn open karakter en HUMOR weet ik snel een goede relatie op te bouwen met mijn omgeving. Mijn passie is om ANDEREN TE LEREN zich te ontwikkelen, zich beter te voelen, op een hoger plan te komen. De enige die dit namelijk kan realiseren, ben jij!

Mijn omgeving zowel privé als zakelijk helpen vooruit te komen zit diep in mijn DNA verankerd. Ik analyseer snel de situatie, denk in mogelijkheden om op een pragmatische manier tot het ultieme resultaat voor uw organisatie te komen en help uw team samen te werken door het maximale uit hun communicatie te halen.

Uw organisatie en uw medewerkers naar een hoger plan brengen en zelf stoppen met innoveren zou natuurlijk niet gaan werken. Daarom ben ik zelf continu op zoek naar het ONTWIKKELPOTENTIEEL in mezelf.

Ik kan niet wachten om mijn kennis, inzicht op uw en uw organisatie over te brengen.

"Succes is pas een succes als het hele team succesvol is en je bereid bent jezelf en je teamgenoten naar een hoger niveau te tillen. "
© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer