3 Groei Programma’s

30 DAGEN-PROGRAMMA – 60 DAGEN-PROGRAMMA – 90 DAGEN-PROGRAMMA

Voor ONDERNEMERS & MANAGERS in het MKB die willen en durven groeien.

Onderwerpen
∎  DNA VAN HET BEDRIJF
∎  ORGANISATIE STRUCTUUR
∎  KLANTTEVREDENHEID
∎  MENSELIJK KAPITAAL
∎  OPTIMALISATIE SALES

WIL JE?

 

DURF JE?

GA JE GROEIEN?

Ga jij VOOR GROEI?

Als je een ondernemer of manager in het MKB bent die wil en durft te groeien, dan stappen we samen in één van de drie groei programma’s en gaan we samen jouw business een boost geven, back on track brengen of de zuurstof geven die nodig is om jouw business die positie in de markt te geven die je voor ogen heeft. In onze programma’s is de mens en de potentie van de mens in jouw organisatie het belangrijkst. In alles wat ik doe, staat mijn credo centraal: “Success in business is all about details, people and trust’’. Vertrouwen is de basis van succes.

Welk GROEI ROGRAMMA kies je?

BASIS

30 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf)
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital

Prijs op aanvraag

UITGEBREID

60 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf )
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital
∎ Klanttevredenheid ( intern & extern )
∎ Effectiviteit Sales

Prijs op aanvraag

TOTAAL

90 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf )
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital
∎ Klanttevredenheid ( intern & extern )
∎ Effectiviteit Sales
∎ Branding (zichtbaarheid)

 

Prijs op aanvraag

Welk programma kies je om jouw groeidoelstellingen te realiseren? Je kunt met BASIS  (30 dagen) beginnen en deze gedurende het traject upgraden naar UITGEBREID (60 dagen) of TOTAAL (90 dagen). Het 30 dagen-programma ronden we samen af binnen een kwartaal. Bij het 60 en 90 dagen-programma hebben we een periode van 12 maanden om het groei programma succesvol af te ronden. Samen gaan we op weg naar sustainable succes (lees: groei) met een smile. Bij ieder programma staat de mens in jouw bedrijf centraal. Als mens en organisatie in harmonie zijn, dan heb je de basis voor succes te pakken. Het programma gaat alleen resultaat opleveren als we er beiden overtuigd zijn van het nut voor jouw bedrijf. Na de online strategie sessie volgt de face to face intake als je met elkaar in zee gaan.

BOEK GRATIS ONLINE STRATEGIE SESSIE

(kennismaking & programma advies)

Mijn werkwijze

Als je er samen voor kiest om een challenge traject in te gaan dan moet je op voorhand weten waar je aan toe bent. Wat mag en kun je verwachten en wat niet? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het vaak niet. Als wij met elkaar in zee gaan, wil ik absolute zekerheid dat de werkwijze voor alle betrokkenen glashelder is. Het resultaat kan nooit 100 procent zijn als de werkwijze niet 100 procent helder is. Alleen als de uitgangspunten op voorhand glashelder zijn, kun je het eindresultaat goed beoordelen. Dit alles naast een duidelijk geformuleerde opdracht.

Werkwijze in 8 stappen

Jouw resultaat

✓ DNA VAN HET BEDRIJF IS HELDER
✓ JE WEET WELKE WEAK SPOTS JE HOE MOET AANPAKKEN
✓ JE WEET DE VOLLEDIGE POTENTIE VAN HET PERSONEEL TE BENUTTEN
✓ SALES HEEFT HANDVATEN VOOR NOG MEER SUSTAINABLE SUCCES
✓ VAN TEVREDEN KLANTEN NAAR LOYALE KLANTEN

Ga voor sustainable groei met een smile

Afspraak maken of eerst bellen?

Zullen we samen gaan voor sustainable succes met een smile? Het ergste dat je kan overkomen, is grip op jouw succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.