Business Coaching

Voor ONDERNEMERS & managers
die willen en durven groeien

 

Waarom Business Coaching?

Waarom maken succesvolle sporters, politici, artiesten en ondernemers gebruik van een coach? Het antwoord op deze vraag is simpel. Toppers zijn iedere dag bezig om nog beter te worden en willen sparren over hun koers, hun twijfels, groeirichting, visie et cetera.

Heb jij als business owner, MT lid en manager  momenten waarbij je graag met iemand buiten je eigen bedrijf (bubbel) wil sparren, klankborden of geobserveerd wil worden door iemand die er geen belang bij heeft om dikke vrienden met je te worden of te blijven? Als coach laat ik je op een andere manier naar hetzelfde kijken maar dan met het resultaat dat jij in essentie voor ogen hebt.

 

INTAKE

 

 

De intake is de basis van succes. Tijdens deze sessie kijken we elkaar bij wijze van spreken diep in de ogen en luisteren we naar ons hoofd, hart en gut feeling. Is de vraagstelling glashelder en voelen we ons 100 procent senang om met elkaar in zee te gaan? Alleen bij 100 procent wederzijds vertrouwen en respect ga ik aan de slag. Ik ga ervanuit dat je ook zo in de wedstrijd staat.

METHODEN

Wie je bent en waar je heen wil bepaalt welke vorm of combinatie van vormen (methoden) we kiezen. Standaard begin ik altijd met een intake in de vorm van een diepte interview. Op basis hiervan kan er gekozen worden om periodieke sparring- of klankbord sessies te houden. Deze sessies kunnen waar nodig aangevuld worden met interviews en observatie sessies. Ieder traject is maatwerk.

SPARRING SESSIES

Hoewel je mogelijk iedere dag in de spiegel kijkt om te zien of je haar goed zit ga ik met jou op een andere manier in de spiegel kijken. Ben je bereid om dat wat jou bezighoudt met me te delen? Waar lig je ‘s nachts wakker van? Dit kunnen bijvoorbeeld twijfels en hoofdpijndossiers zijn maar ook ambitieuze plannen. Het zijn zaken die je graag met een integere, onafhankelijke vrije geest wil delen. Een vrije geest die de woorden gek, stom et cetera uit zijn woordenboek heeft geschrapt. Als jij je kwetsbaar en eerlijk opstelt dan gaan we samen mooie stappen zetten.

OBSERVATIE  (ghost) SESSIES

Naast één op één gesprekken (en interviews) observeer ik jou ook als business owner, directielid of manager indien nodig in verschillende settings. Denk bijvoorbeeld aan het observeren tijdens een MT- of Board meeting. Ik wil zowel jouw kracht als jouw weak spots goed in kaart krijgen. De fundering is namelijk de basis van het bouwwerk, jouw bouwwerk, jouw succes.

 

WERKWIJZE

 

 

Business Coaching moeten we niet moelijker maken dan het is. Vaak wordt me gevraagd welke methode ik gebruik. Wil je in je netwerk goede sier maken omdat je in zee bent gegaan met een business coach van naam die de meest indrukwekkende certificeringen en accreditaties op zak heeft? Of wil je iemand iemand die jou begeleidt in de stap(pen) die je wil zetten? Jouw ego en status boeien me niet. Wat me boeit is wie je echt bent en waar je heen wil.

Jouw resultaat

  • Rust en vrijheid in je hoofd

  • Verrijking en herijking van jouw kijk op ondernemen

  • Inzicht in de kunst van het loslaten & losdenken

  • Toegang tot mijn grote mulidisciplinaire netwerk

Neem je succesblokkers weg en GROEI!

Afspraak maken of bellen?

Zullen we gaan voor het benutten van jouw GROEI POTENTIE?
We gaan samen voor grip op succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.

× Hoe kan ik je helpen?