Business Lezing

Groeien is simpel, maar simpel
groeien is een serieuze uitdaging

 

Lezing Business Growth

Mag ik jou en jouw medewerkers tijdens een Business Growth Lezing inspireren om op een andere manier naar groei te kijken?
Zoals ik eerder aangaf, is groeien simpel maar simpel groeien is een serieuze uitdaging. Ik laat je zien dat groeien simpel is als je simpel
wil groeien. Als je het aandurft maken we er een gezellige interactieve sessie van.

– Groe ≠ groei
– Groei ingrediënten
– Do & don’t bij groei
– Groei readiness

GROEI ≠  GROEI – Iedere ondernemer is in de basis op zoek naar groei. De vraag is echter welke groei je voor ogen hebt. Een marathonloper en een bodybuilder willen beiden groeien, maar toch hebben ze een andere groeibehoefte. Een atleet die traint op de 100-metersprint, traint op snelheid en explosieve kracht, terwijl een centrumspits naast explosieve kracht ook uiterst wendbaar moet zijn. Een spits moet in een split second het verschil kunnen maken.

GROEI VALKUILEN – De grootste valkuil in business is het kopiëren van de groeidoelstellingen van concullega’s in de branche. Wie zegt dat zij zich in dezelfde fase bevinden? Heb je de juiste mensen met de juiste kennis en vaardigheden aan boord om de volgende stap te zetten? Weet je waarom jouw medewerkers er ooit voor hebben gekozen om bij jou in dienst te komen? Groei is niet alleen een sales feestje of een feestje van het MT. De hele organisatie moet in staat zijn om de volgende stap te kunnen zetten. Groeien doe je samen.

Jouw Take Away

  • Groeien is meer dan het gaspedaal intrappen

  • Groeien zonder plan leidt tot wildgroei

  • Groeivorm, groeisnelheid en groeirichting 

  • De ketting is zo sterk als de zwakste schakel 

Neem je succesblokkers weg en GROEI!

Plan nu een BELafspraak

Zullen we gaan voor het benutten van jouw GROEI POTENTIE?
We gaan samen voor grip op succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.

× Hoe kan ik je helpen?