Lekker agendaloos netwerken

25 januari 2024

Netwerken is geen transactie moment. Eigenlijk krijg ik behoorlijke jeuk van het woord netwerken. Het klinkt als `net werken’ en daar heb ik als ”luie” ondernemer nu net geen zin in. Ik ben een verbinder en geen netwerker. Netwerken associeer ik met doen en verbinden met zijn.

Ga jij 100 procent voorbereid naar een netwerk event? Ga je erheen om zo veel mogelijk kaartjes te scoren? Ga je er heen om lekker op de zendknop te drukken? Kom je er om een deal te scoren of de volgende dag binnen te komen bij de DMU? Ik ben benieuwd wat jouw insteek is als je een event bezoekt.

Oh ja, er zijn ook ondernemers die naar een event gaan om gezellig bij te kletsen met mensen die ze meer dan regelmatig zien. Hoe zit jij in de wedstrijd? Durf jij zonder agenda of verborgen agenda je te mengen in het feestgedruis van een netwerk event? Ik ben benieuwd.

Deel dit artikel

× Hoe kan ik je helpen?