Ik wil niet vindbaar zijn

20 januari 2024

Ik krijg vaak het aanbod van ondernemers mij te helpen om beter vindbaar te zijn. Tja, ik wil helemaal niet vindbaar zijn. Dat klinkt natuurlijk gek uit de mond van een ondernemer. Het niet willen is natuurlijk niet zo zwart wit als de stelling aangeeft, maar toch.

Als jij als ondernemer op zoek bent naar een expert, moet je dan zoeken of is DE expert bij jou top of mind? Misschien is de expert één telefoontje, één mail, één WhatsApp bericht of één LinkedIn bericht van jou vandaan. Ik ben ervan overtuigd dat je niet hoeft te zoeken. Ondernemers die mij nodig hebben hoeven niet te zoeken. Hoe zit dit bij jou?

Hoe zit het met jouw online- en offline zichtbaarheid of is jouw zichtbaarheid en wat jij te bieden hebt al een zoekplaatje?

Deel dit artikel

× Hoe kan ik je helpen?