25 mrt 2020

Geïnterviewd door Claudia Bouwens

Op de website van conceptoloog Claudia Bouwens verschijnt iedere maand een interview met een “gewoon” mens die vanuit passie ongewone dingen doet en daarin uitblinkt. Zij noemt ze haar “uitblinkers met passie”.  Hoe cool is het dat deze bijzondere vrouw die ik zelf heb mogen interviewen voor mijn boek “ondernemers zijn net mensen” mij heeft willen interviewen. In de maand maart mag ik de uitblinker zijn.

Als ik zie welke mensen mij zijn voorgegaan dan moet ik zeggen dat ik me oprecht vereerd voel. Als je over de schutting van het leven van Cor de Graag wil gluren dan moet je zeker het volledige interview lezen. Ga hiervoor naar de website van conceptoloog Claudia Bouwens en laat je verrassen.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer