27 feb 2019

EMPOWER WOMEN 010

Company Optimizer, C-Vents en Lagace HR Training & Coaching vormen samen het EMPOWER WOMEN 010 Team dat ieder jaar een Inspirerend Event organiseert voor vrouwen. Op 15 oktober a.s. starten we met de eerste editie van het EMPOWER WOMEN 010 EVENT in Rotterdam. Het is een dagprogramma met hoogwaardige keynote sprekers en break-out sessies. Het Thema dit jaar is : “Trek aan wat je morgen wil bereiken” en de vrouwen die wij willen bereiken op het event zijn Power Vrouwen die weten wat ze willen maar alleen nog op de just do it knop moeten drukken.

Ben jij die vrouw die aan de weg timmert en weet wat jouw einddoel is? Ben jij die vrouw die in haar hoofd de volgende stap naar de top heeft gezet en al regelmatig aan de boom schut die mannenbolwerk heet ? Ben jij die vrouw die alleen bij zichzelf nog de actie knop in moet drukken, het lont aan moet steken of simpelweg gas moet geven om de volgende carrièrestap te zetten. Ben jij die vrouw die stopt met uitstellen en tijdens het EVENT samen met al die andere Inspirerende powervrouwen DE stap gaat zetten.

 

Daag jezelf uit om op 15 oktober the just do it knop in te drukken (of het lont bij jezelf aan te steken) om DE volgende stap te zetten. Wij hebben onszelf uitgedaagd om voor jou de meeste inspirerende Keynote sprekers op het podium te krijgen. Vanaf 7 mei a.s. kun je een ticket boeken op www.empowerwomen.nl

Dus wat houd je tegen ? 

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer