Programma

∎ TRAINING GRIP OP SALES

∎ WORKSHOP IKIGAI IN BUSINESS

Waarom een TRAINING of WORKSHOP?

Heeft uw bedrijf een trainings- of workshopprogramma? Goed getrainde en gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor uw succes. Ondernemers die willen investeren in hun klanten adviseer ik altijd om eerst te investeren in kennis en vaardigheden van hun personeel. Uw personeel gaat hiermee het verschil maken en dat is waar ieder ondernemershart sneller van gaat kloppen toch? Het doel van een training is leren. De vraag is echter, hoe willen we leren? Veel zaken die u leert, kent u al, alleen weet u niet altijd waarom u iets doet. Automatisme is prima, anders zou het leven vermoeiend zijn, maar als u bij wil sturen, is het wel zo handig als we weten wat we doen. Anders kunnen we niet kunnen bijsturen of verbeteren. Training zorgt naast het overbrengen van kennis en inzichten ook voor teambuilding.

 

PROGRAMMA

Deze leeg laten en niet verwijderen
Training Grip op Sales

Veel bedrijven hebben een uitdaging op één van de volgende punten: Targetsetting, funnel management, leadgeneratie, en kwalitatieve sales activiteiten.
Vaak zien mensen van buiten uw bedrijf beter en sneller waar het verbeterpotentieel ligt. Verbeterpotentieel is er altijd.

De Grip op Sales module kan in een standaard workshop afgenomen worden of op basis van maatwerk training. Onderstaand een aantal zaken die onderdeel uit kunnen maken van de maatwerktraining:

 • Sales meeting observatie sessies
 • Mee gaan op klantbezoek met account manager
 • Gesprekken met management over targetsetting
 • Observaties presales en aftersales
 • Interviews account management
 • Et cetera

Vaak kunt u met wat kleine aanpassingen al een mooie en zichtbare rendementsverbetering realiseren die verder gaat dan alleen uw sales afdeling.
Mag ik onder het mom van `vreemde ogen dwingen’ als frisse vrijdenkers met een visie, kritisch naar uw organisatie kijken? 

VOOR WIE

 • U wil gaan voor smart funnel management en smart targetsetting
 • U wil grip op uw pre-sales en aftersales
 • U wil meer rendement uit uw salesmeeting

UW RESULTAAT & INZICHT

 • U weet hoe u meer rendement haalt uit uw sales funnel
 • U verlaagt het lost order percentage met minimaal 20%
 • U gaat de salesmeeting gebruiken als business booster

VOOROPLEIDING
Om deze workshop te volgen heeft  u geen specifieke voorkennis nodig, alleen een intrinsieke motivatie om te gaan voor sustainable sales met een smile.

Workshop IKIGAI in business

De krachtigste manier van overtuigen gebeurt door de ander (gesprekspartner of groep) te inspireren. Het is pas mogelijk om de ander te inspireren als je je authentieke kwetsbare ik durft te tonen aan de ander. Om de ander te overtuigen, is het van belang te weten wie je bent en waarom je doet wat je doet. Oftewel wat is je purpose? Weten wat jouw purpose in het leven is, is key om het verschil te maken in het leven zowel privé als zakelijk. Mensen doen geen zaken met een mooi strak maatpak of mantelpak maar met een mens die vanuit zijn of haar persoonlijke drive in business staat.

‘Ikigai’ is een Japans concept en staat voor ‘de reden die jij hebt om ’s ochtends uit je bed te komen’. Ikigai is een samenvoeging van de woorden ‘iki’ (leven of levend) ‘kai’ (waarde , effect, resultaat). Het concept Ikigai bestaat uit vier cirkels (Daar waar de vier cirkels overlappen, vind je je ‘Ikigai’.)

 1. Waar je van houdt
 2. Waar je goed in bent
 3. Wat de wereld nodig heeft
 4. Waar je voor betaald wordt/kan worden

Stelt u zichzelf wel eens één van onderstaande vragen ?

 • Waar komt u uw bed voor uit?
 • Waar wordt u blij van?
 • Waar krijgt u energie van?
 • Zitten u en uw medewerkers op de juiste plek in uw organisatie?
 • Wat maakt uw dag een leuke en zinvolle dag?

RESULTATEN 

 • U krijgt inzicht in uw talenten en weet dit te koppelen aan de privé- en werk situatie.
 • U geeft meer betekenis aan uw carrière en privé en weet uw doelen te bereiken.
 • U krijgt inzicht in uw (juiste) plek in de organisatie of die van uw medewerkers.
 • Na de workshop weet u hoe u een positieve wending aan uw leven (zowel zakelijk als privé) kunt geven en kunt u uw plannen,
  dromen en ideeën concreter maken.

VOOROPLEIDING
Om deze workshop te volgen heeft  u geen specifieke voorkennis nodig, alleen een intrinsieke motivatie om te willen veranderen of ontdekken.

IKIGAI
1 dagdeel

Programma

∎ In company
∎ Maandag t/m vrijdag
∎ Tot maximaal 18 personen
∎ Inclusief trainingsmateriaal
∎ Exclusief catering

Vanaf € 1.077,00

IKIGAI
2 dagdelen

Programma

∎ In company
∎ Maandag t/m vrijdag
∎ Tot maximaal 18 personen
∎ Inclusief trainingsmateriaal
∎ Exclusief catering

Vanaf € 1.950,00

Sales Training
(maatwerk)

Programma

∎ Pre-sales
∎ After-sales
∎ Sales coaching
∎ Salesmeeting
∎ Et cetera

Prijs op aanvraag


U bent uniek, uw organisatie is uniek, uw medewerkers zijn uniek, dus is mijn aanpak ook uniek. De 
aanpak is altijd gebaseerd op maatwerk. Het vaste trainingsprogramma wordt altijd aangepast op de leerbehoefte van uw medewerkers. Naast het vaste programma ontwikkel ik ook samen met Sandra Lagace van Lagace HR Advies & Training en andere partners unieke trainingen specifiek voor uw organisatie. Mijn werkwijze is erop gericht dat uw medewerkers (het goud in uw bedrijf) zichzelf naar een hoger level tillen en zich in de breedste zin van het woord blijven ontwikkelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Afspraak maken of eerste bellen?

Zullen we samen gaan voor sustainable succes met een smile? Het ergste dat u kan overkomen, is grip op uw succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.

× Hoe kan ik je helpen?