Waarom ben jij ondernemer?

19 juni 2023

De vraag ’waarom ben jij ondernemer?’ is een belangrijke vraag om die regelmatig aan jezelf te stellen. Om ondernemer te zijn moet je eerst op een zeker moment zijn begonnen met je business. Als je terug kijkt naar dat moment wat is dan jouw antwoord? Ben je ondernemer uit frustratie, miste je iets in de markt waar jij invulling aan hebt gegeven? Ben je ondernemer omdat je je familie en eigenaar van een familiebedrijf niet teleur wil stellen of ben je simpelweg ondernemer omdat het ondernemen in je DNA zit en je al vanaf je geboorte een ondernemend mens bent?

En dat wat je doet als ondernemer is dat waar je hart van in de fik gaat of doe je het omdat je er simpelweg je geld mee moet verdienen? Heb je nog plezier in het ondernemen en word je iedere dag bevestigd in je keuze dat ondernemen echt jouw ding is?

Als je wil groeien als ondernemer dan zul je jezelf continu vragen moeten stellen. Kinderen kunnen ouders tot wanhoop drijven met hun vragen. Omarm het stellen van vragen, wees nieuwsgierig en groei.

Deel dit artikel

× Hoe kan ik je helpen?