RaVisie

Ik vind het belangrijk dat mensen de gelegenheid krijgen zichzelf en het systeem waarin ze functioneren te ontwikkelen op een manier dat leven en werken plezier geeft.

Mensen kunnen zich ontwikkelen door te leren zichzelf en anderen beter te begrijpen, zodat het gemakkelijker wordt op een goede manier met elkaar te communiceren en samen te werken. Zelfkennis en inzicht in anderen zijn belangrijk voor een gezonde organisatie (gezin, bedrijf/instelling, stad, land ….).

Je bewust zijn van hoe je zelf in elkaar zit, wat je belangrijk vindt en dat je weet hoe je denken je gedrag beïnvloedt, draagt bij aan het beter begrijpen van jezelf en anderen. Bewust leven hoort bij deze tijd, de nieuwe levensstijl voor nu en de toekomst. Daarom coach ik mensen, privé en zakelijk, zodat ze de problemen kunnen oplossen die hun ontwikkeling belemmeren.

RaVisie, Lagace HR Training & Coaching en Company Optimizer staan voor het versterken van jezelf, zowel privé als zakelijk, en voor het versterken van je organisatie. Dit vormt ook de verbinding tussen RaVisie en de combinatie Lagace HR Training & Coaching – Company Optimizer

De goed gefaciliteerde trainingsruimte in Woudenberg ligt in een landelijke omgeving, een ideale locatie die alles biedt om los te komen van de hectiek in uw werk of in uw privé leven.

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer