Morane Training & Coaching

Welkom bij Morane Training & Coaching. Onze visie op ontwikkelen is dat iedereen het in zich heeft om zich anders te gedragen. Door socialisatie (opleiding, opvoeding, omgeving en omstandigheden) zijn er patronen ontstaan die ons gebracht hebben waar we nu zijn.

Vanuit een pragmatisch, oplossingsgerichte manier ondersteunen wij jou zowel als privé persoon als organisatie in jouw ontwikkeling en nodigen en dagen je uit om het anders te zien, te horen en te voelen. Wij zijn sterk in onze persoonlijke aanpak om deelnemers mee te nemen in het enthousiasme van anders communiceren en gedragen.

We werken vooral vanuit het geven van inzicht en we zijn sterk in het aangeven van wat, hoe en waarom het anders kan. Onze coaching is effectief, pragmatisch en oplossingsgericht. Hierin voelen we ons verwant met Company optimizer.

Functioneel gedrag en communicatie is het speerpunt bij onze trainingen, cursussen en begeleiding van groepen. Onze meest succesvolle cursus is De Kortste Cursus NLP. In deze pragmatische effectieve cursus werken we met kleine groepen onder begeleiding van twee trainers in vier dagdelen aan begrip van bewuste communicatie en NLP. Ben je enthousiast geworden, neem dan een kijkje op onze website en neem contact met ons op.

Een ander onderdeel van Morane Training & Coaching is het trainen en begeleiden van Ondernemingsraden. Dit gaat over het kennis opdoen van de WOR (Wet op de Ondernemingsraden), over HRM en omgang en communicatie met de Bestuurder.

De partner samenwerking met Company Optimizer is voor de hand liggend. Mens en organisatie zien we beiden als een soort ééneiige tweeling. Beiden stellen we vanuit ons expertise gebied mens & organisatie centraal. Als de mens in haar kracht staat en je als organisatie een visie hebt op richting, .. ga je samen met je team in balans en met een smile de concurrentie aan.

Vanuit Morane Training & Coaching geven wij op deelgebieden een waardevolle aanvulling en verdiepingsslag op het mooie portfolio van onze partner. Company Optimizer zal ons bij een traject betrekken of een klant naar ons doorverwijzen als het gaat om ons expertise gebied. Het doel van de samenwerking is elkaar versterken en elkaar helpen bij het op vullen van mogelijk hiaten in specifieke kennis of capaciteit.

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer