Lagace HR Training & Coaching

Lagace HR Training & Coaching neemt de mens als uitgangspunt bij ieder veranderingsproces waarvoor bedrijven ons inschakelen.   Of het nu gaat om het sparren met een management team over HR gerelateerde onderwerpen, het trainen en coachen van individuele werknemers of een team, de mens staat centraal. Uiteindelijk maakt de mens in de organisatie het verschil en draait aan het stuur in de richting die u als organisatie kiest.

Lagace HR Training & Coaching helpt u door middel van maatwerk trainingen & workshop in uw veranderingsproces of bij het geven van een verdiepingsslag bij uw medewerkers en management.

De samenwerking met Company Optimizer realiseert de verdiepingsslag in de uitvoering van ons bedrijf. Het levert ons letterlijk de puzzelstukjes die de grote puzzel compleet maakt en die onze dienstverlening een extra dimensie geeft.

Wat voorafgaat aan coaching en training is een analyse van uw organisatie en uw medewerkers. Company Optimizer helpt ons bij het maken van deze analyse. Wat is de reden van een minder goed lopende organisatie of een slecht presterende medewerker? Op basis van een grondige analyse door Company Optimizer hebben wij de informatie waarop we verder kunnen bouwen met coaching en training die Lagace HR Training & Coaching helpt succesvol te zijn.

“Company Optimizer biedt mij de stenen waarmee ik verder kan bouwen en zorgt voor een compleet pakket van dienstverlening.”

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer