Gamailen

Veel ondernemers zien e-mailmarketing als iets wat erbij hoort maar hoe?!  Heb ik wel genoeg te vertellen voor een nieuwsbrief en waarom een nieuwsbrief? Men kan toch ook op mijn site kijken? Toch is gebleken dat mensen die een nieuwsbrief van je bedrijf ontvangen meer commitment met je bedrijf hebben.

Door het versturen van een nieuwsbrief kan veel gerichtere informatie worden gegeven en worden gestuurd.  Het is bewezen dat wanneer mensen op Google jouw pagina zoeken zij ook de pagina’s van je concurrent tegen komen. Met een nieuwsbrief wordt er gefocust op jouw bedrijf. Daarom kan e-mailmarketing ook voor jou een goede tool zijn voor meer omzet en zichtbaarheid. Met een duidelijke Call to Action krijgen je klanten of potentiële  klanten de informatie die je ze wil geven! Je kunt mensen gerichter sturen!

Samen met de klant willen wij slimme campagnes en e-mailmarketing strategieën bedenken. Door e-mailmarketing schep je de volgende voorwaarden.

  • Gemakkelijke manier om te communiceren met klanten relaties of prospects!
  • Manier om zichtbaar te zijn en nog meer naamsbekendheid op te bouwen!
  • Professionele uitstraling via jouw digitale nieuwsbrief!
  • Meetbaar resultaat!

 

Als specialist op het gebied van e-mailmarketing was het een logische keuze om de samenwerking aan te gaan met Company Optimizer. De kracht van Company Optimizer is het boven water halen van het verbeter potentieel oftewel de white spots in iedere organisatie. Als blijkt dat men vast loopt op het gebied van e-mail marketing of hier een start mee wil maken en niet weet waar te beginnen dan is de brug tussen Gamailen en Company Optimizer snel gemaakt.

Naast nieuwsbrieven en campagnes kunnen wij ook vele koppelingen maken met het huidige CRM pakket en website. Ook kunnen we een white paper als pdf bestand versturen binnen je nieuwsbrief. Gemak dient de ondernemer. Wil jij ook weten hoe een Gamailen pakket binnen jouw onderneming zou kunnen werken neem dan contact met ons op.

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer