Werkwijze

We maken kansen binnen uw bedrijf inzichtelijk door onze BUSINESS ANALYSE & HUMAN CAPITAL ANALYSE. Hierdoor wordt het voor u helder aan welke knoppen u moet draaien om het rendement van uw sales organisatie te verhogen, de klanttevredenheid te maximaliseren en uw team te transformeren in een onverslaanbaar swingend team. Uiteraard begeleiden wij u in de uitrol en borging van het verbetertraject over meerdere jaren.

Onze aanpak is uniek want ieder mens is uniek dus ook u en uw organisatie. Tenminste zo zou het moeten zijn. Wij halen het stof van uw uniek zijn. Wij zijn net als u niet geïnteresseerd in stoffige sales technieken gebaseerd op papegaai- en kloon gedrag of wollige rapporten. Onze Core business is het op orde brengen van uw ( sales ) organisatie. De basis van onze aanpak bestaat uit de volgende drie hoofdonderdelen.

 

Wij starten onze geïntegreerde trajecten met de BUSINESS ANALYSE.

Business (SALES) Analyse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het advies en stappenplan dat het resultaat is van de bovenstaande analyses zal indien noodzakelijk vertaald worden naar een training en of coaching programma. De methodieken die hierbij gebruikt worden, zijn gebaseerd op GROW!

Methodiek: onze methodiek is gebaseerd op GROW!

G  Goal                      – Doel                                 Wat wil u bereiken?

R  Reality                  – Realiteit                           Wat is de huidige situatie?

O  Options                – Opties                              Wat zou u kunnen doen?

W  Will                      – Actieplanning                  Wat gaat u er aan doen en wanneer?

 

De ingrediënten voor uw medicijn halen we o.a. uit de Human Capital Scan. Human Capital, de diamanten of goud van uw bedrijf. Deze diamanten gaan we door middel van ons learning en motivatie programma bijslijpen tot een One Million Dollar Diamond.

METHODEN: De beproefde analyse methoden van Company Optimizer leggen de kansen binnen uw salesorganisatie (en de keten waar zij deel van uitmaakt) bloot. Dit vormt de basis voor een structurele verbetering die uw organisatie een voorsprong op anderen geeft.

ADVIES: Ons advies op basis van de analyse is praktisch en wordt direct vertaald worden naar activiteiten die voor resultaat op korte en lange termijn zorgen. Concreet bestaat het advies uit maatwerk trainingen, workshops, teambuilding en/of coaching. Het advies wordt altijd gekoppeld aan een stappenplan.

Ik ga uw organisatie helpen! Zullen wij samen op weg gaan naar sustainable succes met een smile?
Het ergste dat u kunt overkomen is grip op uw succes in een swingende organisatie die bestaat uit ondernemers in plaats van werknemers.
Afspraak maken Meer info
© 2020 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer
Webdesign & realisatie: Go Online