15 mrt 2017

Nieuwe Website Company Optimizer LIVE

Vandaag is het dan eindelijk zo ver en is de nieuwe website van Company Optimizer live. Met het live gaan van deze website is ook een nieuwe huisstijl live gegaan. Deze nieuwe huisstijl kunt u ook terugvinden op onze zakelijke Facebook, Twitter en LinkedIn.

Het was een feest om samen met het team van Go Online uit Nijmegen het traject naar een nieuwe website in te zetten en dit vervolgens ook met succes af te ronden. Als je zelf bedrijven adviseert om hun bedrijf te optimaliseren, dan ga je natuurlijk pas live als de website 100% goed is. Ik zeg bewust 100% goed en niet 100% af. Omdat een bedrijf nooit af is, is een website ook nooit af. Het is een kwestie van continue door ontwikkelen. Het team van Go Online wist mijn creatieve kronkels iedere keer weer te concretiseren en te verwerken in het ontwerp van de website. Het team snapte als geen ander dat het werk pas begint als de website live is. Het is een continu door ontwikkelen van een killer marketing machine die een website moet zijn. We kijken nu al uit weer uit naar de eerste update die samen met Go Online doorgevoerd zal gaan zal worden na het live gaan.

Natuurlijk zijn wij benieuwd wat u van onze website vindt.  Zonder feedback zijn we morgen niet een betere versie van de persoon die we vandaag zijn. Dus mail uw feedback of deel dit artikel via de social media buttons onder dit artikel en onze website zal morgen een nog betere website zijn.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer