13 mrt 2017

Oplevering Bedrijfsfilm Company Optimizer

Steeds meer bedrijven zien het nut van een goede bedrijfsfilm op hun website.  Een film zegt vaak zo veel meer dan een bonte verzameling plaatjes en eindeloze teksten. Bovendien is het ook nog eens zo veel persoonlijker. Natuurlijk kun je bij de creatieve vrijdenkers van Company Optimizer niet aankomen met een standaard film vandaar dat er gekozen is voor een filmische benadering en niet voor een statische versie.  Patrick van der Scheer  & Anne-Roos Radings van Zoo-Elements  snappen als geen ander hoe je de mensen achter een organisatie en hun visie (het DNA) samen met het portfolio vast kan leggen in één film.

Zoo Element kiest er dan ook bewust voor om verhalen te maken met een statement. Een film die anderen buiten uw doelgroep ook verrast. Vorige maand zijn we een dag op pad geweest met de camera ploeg van Zoo Elements om op verschillende locaties in Rotterdam te filmen. Gelukkig heb ik veel energie want een dag door Rotterdam lopen met een camera voor je neus is best vermoeiend. Maar als ik dan naar het resultaat kijk, dan ben ik meer dan dik tevreden. Uiteraard hoop ik dat u bij het zien van de bedrijfsfilm van Company Optimizer getriggerd zal worden om langer op mijn website te blijven zodat u kunt lezen op welke terreinen wij u kunnen helpen uw business te optimaliseren.

Tot slot, bent u op zoek naar een unieke niet alledaagse en geen grijze muizen bedrijfsfilm? Neem dan contact op met het team van Zoo Elements.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer