Nut Inspiratie- en Power Talk

2 april 2017

Nut Inspiratie- en Power Talk - company optimizer

We zijn zo druk-druk-druk. Maar kun je stellen dat DRUK = productief ?  We lopen vaak als kip zonder kop rond. Heerlijk druk zijn. Want druk zijn is toch stoer en interessant ? Zo jammer dat veel slimme mensen zo hard werken in plaats van SLIM werken.  Kwaliteit boven kwantiteit zegen wij altijd. We zijn zo druk met doen, dat we vergeten te zijn. Laten we ons brein eens lekker LOSSCHUDDEN, nieuwe energie geven. Even lekker weggetrokken worden van uw dagelijkse taken en gedoe.

Inspiratie is geweldig; Hoe meer inspiratie ik voel hoe meer ik de behoefte heb deze inspiratie door te geven. Wauwwww des te hoger het inspiratie level, des te hoger mijn emotie. Waarom, inspiratie komt  diep van binnen. No worries I still keep my head together. Emotionele inspiratie is de meest pure vorm you can get. Waarom: heeft u wel eens een emotioneel persoon horen liegen ? Ik niet. Het is niet altijd wat je wil horen maar zolang je de boodschap achter de emotie snapt, ga je niet mee in de emotie en filter je de woorden die je niet wil horen weg en maak je connectie.

Velen van u zitten verkrampt in een relatie of in een functie. Consolideren is het motto. Die gouden ketting laat ons zitten waar we zitten en ons brein is alleen in een koker stand gefocust op de next step in onze carrière. Een carrière is prima maar in een verkrampte mindset mist u toch belangrijke inzichten die u wel had meegekregen als uw brein lekker af en toe lekker los geschud zou worden en in een prikkelende power talk of inspiratie sessie inzicht krijgt hoe het anders kan.

Iedere organisatie zou een stuk succesvoller zijn als ze minimaal éénmaal een Power Talk – Inspiratie Talk organiseren voor hun personeel. Shake your brain.

 

 

Deel dit artikel

2 Reacties

  1. Mieke Huiskamp

    Like it! Shake your brain! 🙂

    Antwoord
  2. Harry

    Helemaal eens; vaak wordt het door bedrijven gezien als een soort Emile Ratelband en misschien is dit ook voor een deel zo; ik zeg altijd, het maakt niet uit hoe je je doel bereikt als je het maar bereikt. Moet dit altijd wetenschappelijk verantwoord zijn ? In mijn optiek niet. Als mensen met een Inspiratie Power Talk losgetrokken kunnen worden uit hun concern denken, dan is dat toch super.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?