NIEUWJAARSRECEPTIE 3.0

12 november 2018

Company Optimizer nieuwjaarsreceptie 3.0

Hoe gaat uw nieuwjaarsreceptie 2019 eruit zien? Is het een blokje kaas, een glaasje bubbels en klaar is klara of durft u voor meer pit te gaan en gaat u voor de nieuwjaarsreceptie 3.0 ? Natuurlijk is een goed glas champagne een prima plan maar als u heel eerlijk bent dan moet u toch toegeven dat het ieder jaar een beetje een copy – paste verhaal is. Natuurlijk, het jaartal is anders en de omzetcijfers zijn anders en misschien heeft er wel een heftige reorganisatie plaatsgevonden waardoor ook het MT er anders uit ziet. Echter, ik durf er een goede fles champagne op te verwedden dat dit ook de meest wilde wijzigingen zijn ten opzichte van  de vorige jaargang. Of gaat u dit jaar voor de nieuwjaarsreceptie 3.0 ?

Is de nieuwjaarsreceptie in u bedrijf net zo’n verplicht nummer als het bezoek aan uw schoonouders op tweede kerstdag of is het een soort rituele groepshug om het nieuwe jaar in te luiden ? Het maakt mij niet zo veel uit wat het doel is van uw nieuwjaarsreceptie zolang er maar een doel is. Het zou toch zonde zijn als we in januari niet verder komen dan een jaarlijks terugkerend ritueel waarvan we het doel niet kennen ?

Als ik kijk naar de ongeveer 30 nieuwjaarsrecepties die ik mee heb mogen maken dan waren die in de meeste gevallen strak georganiseerd. Maar ja, als je er één had meegemaakt dan wist je al hoe de receptie er het jaar erop uit zou gaan zien. Voor de organisatie natuurlijk wel zo handig want je pakt eind december het draaiboek nieuwjaarsreceptie weer uit de kast en deze kan men dan bijna met de ogen dicht organiseren. De vraag is natuurlijk wat vindt het personeel ervan ? Als u verder leest, zult u ontdekken dat u zonder iets te wijzigen aan het draaiboek uw receptie kan transformeren tot een gebeurtenis waar nog lang over gesproken zal worden. U voegt er alleen een element aan toe waarmee u het verschil maakt (de slagroom op de taart ).

De nieuwjaarsreceptie is de kans om het succes van het afgelopen jaar te vieren en de persoonlijke drama’s te herdenken om van daaruit met nieuwe energie, nieuwe ideeën en aanscherping van uw visie het nieuwe jaar in te gaan. Dus gebruik uw podium om uw team te bedanken en bepaalde mensen extra in het zonnetje te zetten. Als u uw ding doet waar u goed in bent, dan doe ik waar ik goed in ben en geef ik uw nieuwjaarsreceptie net dat extra pit met een Inspiratie Talk waar uw personeel mee vooruit kan.

Wil u uw nieuwjaarsreceptie net dat extra pit en inhoud geven, dan moeten we snel aan tafel want voor u het weet is het januari. Weet u, er zijn wel 91 verschillende manieren om uw receptie onvergetelijk te maken. Dit kan bij u op kantoor of in de sfeervolle ambiance van 91 spices. Zie de aanbieding op de website van www.inspiredbycor.nl

Mijn verbale pepermolen staat klaar om uw receptie onvergetelijk te maken. Ga naar de website Inspired By Cor, give me a call and let’s spice it up.

 

SO ZIPP IT AND LET ME DO THE TALK

Deel dit artikel

1 Reactie

  1. Marko de Jonge

    Goed stuk Cor, ik ga het aan mijn manager voorleggen want onze nieuwjaarsreceptie kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken. Vaak zijn het de haantjes die het podium pakken om hun ego verder te vergroten. Het is niet zo dat ik er last van heb, maar ik ga voor de gezellige bubbels na het officiële gebeuren waarbij het vaak een wedstrijd veren prikken is.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?