3 Challenge Programma’s

30 DAGEN-PROGRAMMA – 60 DAGEN-PROGRAMMA – 90 DAGEN-PROGRAMMA

Voor ONDERNEMERS & MANAGERS in het MKB die willen en durven groeien.

Onderwerpen
∎  DNA VAN HET BEDRIJF
∎  ORGANISATIE-ANALYSE
∎  KLANTTEVREDENHEID
∎  MENSELIJK KAPITAAL
∎  OPTIMALISATIE SALES

WIL U GROEIEN?

 

DURFT U TE GROEIEN?

GAAT U GROEIEN?

Gaan we CHALLENGEN?

Als u een ondernemer of manager in het MKB bent die wil en durft te groeien, dan stappen we samen in één van de drie challenge programma’s en gaan we samen uw business een boost geven, back on track brengen of de zuurstof geven die nodig is om uw business die positie in de markt te geven die u voor ogen heeft. In onze programma’s is de mens en de potentie van de mens in uw organisatie het belangrijkst. In alles wat ik doe, staat mijn credo centraal: “Success in business is all about details, people and trust’’. Vertrouwen is de basis van succes.

Welk PROGRAMMA kiest u?

Welk programma kiest u om uw groeidoelstellingen te realiseren? U kunt met BASIS  (30 dagen) beginnen en deze gedurende het traject upgraden naar UITGEBREID (60 dagen) of TOTAAL (90 dagen). Het 30 dagen-programma ronden we samen binnen een kwartaal af. Bij het 60 dagen- en 90 dagen-programma hebben we een periode van 12 maanden de tijd om het challenge programma succesvol af te ronden. Bij ieder programma krijgt u een uitgebreide rapportage inclusief aanbevelingen. Om tot een goede keuze te komen, starten we altijd met een intake en een nulmeting (check ook de werkwijze op deze pagina). Ik ga pas van start als we ons beiden senang voelen om samen op pad te gaan. Bij ieder programma staat de mens in uw bedrijf centraal. Als mens en organisatie in harmonie zijn, dan is dat de basis voor succes. Geld is namelijk niet mijn drive, impact wel. 

BASIS

30 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf)
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital

Prijs op aanvraag

UITGEBREID

60 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf )
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital
∎ Klanttevredenheid ( intern & extern )
∎ Effectiviteit Sales

Prijs op aanvraag

TOTAAL

90 DAGEN

∎ NUL meting ( DNA bedrijf )
∎ Effectiviteit & Efficiency Organisatie
∎ Inzet Human Capital
∎ Klanttevredenheid ( intern & extern )
∎ Effectiviteit Sales

Prijs op aanvraag

Mijn werkwijze

Als je er samen voor kiest om een challenge traject in te gaan dan moet je op voorhand weten waar je aan toe bent. Wat mag en kun je verwachten en wat niet? Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het vaak niet. Als wij met elkaar in zee gaan, wil ik absolute zekerheid dat de werkwijze voor alle betrokkenen glashelder is. Het resultaat kan nooit 100 procent zijn als de werkwijze niet 100 procent helder is. Alleen als de uitgangspunten op voorhand glashelder zijn, kun je het eindresultaat goed beoordelen. Dit alles naast een duidelijk geformuleerde opdracht.

Werkwijze in 8 stappen

Uw resultaat

✓ DNA VAN HET BEDRIJF IS HELDER
✓ U WEET WELKE WEAK SPOTS U HOE MOET AANPAKKEN
✓ U WEET DE VOLLEDIGE POTENTIE VAN HET PERSONEEL TE BENUTTEN
✓ SALES HEEFT HANDVATEN VOOR NOG MEER SUSTAINABLE SUCCES
✓ VAN TEVREDEN KLANTEN NAAR LOYALE KLANTEN

Ga voor sustainable groei met een smile

Afspraak maken of eerst bellen?

Zullen we samen gaan voor sustainable succes met een smile? Het ergste dat u kan overkomen, is grip op uw succes in een swingende organisatie waar creativiteit wordt omarmd en de potentie van de mens benut.

Happy people make better business.