HR ADVIES & COACHING ABONNEMENT

VOOR WIE

Wanneer u resultaat wil bereiken (zie Resultaat) voor een vast maandbedrag en u heeft binnen uw organisatie onvoldoende capaciteit om dit zelf te realiseren dan is het HR ADVIES & COACHIG abonnement iets voor u. Afgezien van uw beschikbare capaciteit is het zinvol om een externe deskundige met u mee te laten kijken naar zaken als bijvoorbeeld Exit Management, Learning & Development en HR Tools.

UW RESULTAAT & INZICHT

 • U weet kwalitatief personeel te werven en aan u te binden (HR TOOLS)
 • U beheerst de kunst van goed afscheid nemen van personeel (EXIT MANAGEMENT)
 • Continuïteit HR operatie bij uitval door inzet van interim HR Professional.
 • Framework voor inrichting opleidingsprogramma (LEARNING & DEVELOPMENT).

Module opties

HR Advies & Support

Training & Development

Coaching

Info: zie module omschrijving
Module opties

HR Advies & Support

Training & Development

Coaching

Info: zie module omschrijving
Module opties

HR Advies & Support

Training & Development

Coaching

Info: zie module omschrijving

ABONNEMENT KEUZE

Uw keuze tussen een BASIS, STANDAARD en PREMIUM abonnement is afhankelijk van de uren die u  per kalender jaar in wil laten zetten voor één of meerdere projecten. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw bedrijf heeft u meer of minder uren nodig. Gedurende het jaar kunt u uw abonnement (upgraden /downgraden). Op basis van uw vraagstelling adviseren wij u één van de abonnementen. Uiteraard kunnen we ook in overleg een maatwerk abonnement overeenkomen. Het verschil tussen de abonnementen zit in het aantal uren op jaarbasis dat u af kunt nemen.

 • BASIS:  60 uur op jaarbasis
 • MEDIUM: 80 uur op jaarbasis
 • PREMIUM: 100 uur op jaarbasis

MODULE KEUZE

Bij ieder abonnement heeft  u zelf de regie over de modules die u kiest. Bij het BASIS abonnement kunt u per jaar 60 uur afnemen. U kunt deze uren verdelen over meerdere modules of bijvoorbeeld volledig gebruiken voor een begeleiding van uw learning & development programma.


Module omschrijving

Human Capital Analyse

HUMAN CAPITAL ANALYSE


HR TOOL 1 – JOB MOTIVATION ANALYSE

VOOR WIE
De JOB MOTIVATIE ANALYSE is geschikt voor iedere organisatie die serieus omgaat met haar Human Capital en vanuit deze insteek periodiek wil meten welke motieven en voorkeuren mensen hebben om van daaruit te bepalen wat er eventueel veranderd kan worden om mensen beter te laten functioneren in een bepaalde functie. De uitkomsten bieden handvatten voor ontwikkeling door coaching en/of training

 


HR TOOL 2 -PRE-SCAN & 360 GRADEN FEEDBACK

VOOR WIE
De Pre-Scan-Edition ondersteunt bij een efficiënte keuze van kandidaten. Over het algemeen wordt deze versie aan organisaties verhuurd op een ‘jaarlijkse’ basis. Uw organisatie krijgt een duidelijke indruk van elke kandidaat en u kunt effectiever over de volgende stap in de ontwikkeling van de medewerker beslissen.

 


HR TOOL 3 – 360° FEEDBACK

VOOR WIE
Iedereen die een 360° Feedback wil laten uitvoeren voor een groep van medewerkers, managers et cetera op de onderstaande doelstellingen.

 

Training & Development

Via een intensief werving & selectie programma heeft u misschien onlangs DE topper in huis gehaald (uw goudhaantje) waar u om zat te springen. U weet ook als geen ander dat de wereld om ons heen razendsnel verandert. De kennis van gisteren kan morgen alweer achterhaald zijn. Als u blijvend rendement uit uw personeel (human capital) wil halen, dan zult u blijvend moeten investeren in uw TEAM. In deze tijd is stilstaan niet achteruit gaan maar achteruit rennen.

Zes redenen om uw personeel blijvend op te leiden

 • Uw bedrijf blijft up-to-date.
 • Uw personeel presteert beter.
 • Uw werknemers zijn extra gemotiveerd.
 • Uw bedrijf is flexibeler.
 • Het is goed voor uw bedrijfsimago.
 • Er zijn fiscale voordelen.

HR Advies & Support

Het HR ADVIES & SUPPORT PROGRAMMA bestaat uit de volgende onderdelen:

 • WERVING & SELECTIE
 • ONBOARDING
 • INTERIM HR PROFESSIONAL
 • EXIT MANAGEMENT
 • ZIEKTEVERZUIM

 

WERVING & SELECTIE
De bron van het vroegtijdig afscheid nemen van een kandidaat ligt voor een belangrijk deel in het werving & selectie proces. Er wordt vaak veel geld gestoken in een werving campagne om vervolgens binnen 12 maanden een deel van de nieuwe medewerkers weer te zien vertrekken (wie van wie afscheid neemt, is hierbij een interessante vraag). Mogen wij u en uw kandidaat behoeden voor een miskoop? Wij helpen u, om het profiel van de medewerker die uw organisatie komt versterken helder te krijgen en begeleiden u in het verwachtingsmanagement richting kandidaat. Als dit goed opgepakt wordt, vermindert u het risico van vroegtijdige uitstroom van nieuw personeel met minimaal 50%. Wij gaan niet op de stoel van een recruiter zitten. Als u gebruik maakt van een recruiter, dan monitoren en adviseren wij vanuit de zijlijn om uw belang in dit traject te waarborgen.

ONBOARDING
De nieuwe medewerker een vliegende start geven en aan boord houden, is wat iedere werkgever voor ogen zou moeten hebben. Blijft u een interessante werkgever voor het goudhaantje dat u zojuist heeft geworven? Afhankelijk van het niveau en de zwaarte van de functie kan het onboarding programma sterk verschillen qua omvang. Het onboarding programma ligt in het verlengde van uw learning & development programma. Wij denken graag met u mee hoe u dit voor u organisatie het beste inricht.

INTERIM HR PROFESSIONAL
De HR afdeling is een onmisbare afdeling. Ik durf te zeggen dat het één van de meest ondergewaardeerde afdelingen is van een bedrijf. Als u een afdeling learning & development hebt dan zal deze als het goed is vallen onder de vlag van HR. Als deze afdeling geen geoliede machine is, dan loopt uiteindelijk het hele bedrijf vast. Er zijn meerdere redenen om tijdelijk een externe HR adviseur in te huren. U kunt hierbij denken aan tijdelijke vervanging bij verlof, advies en support bij  reorganisaties of bij werving & selectie en exit trajecten. U kunt deze module op laten nemen in ons HR ADVIES & COACHING abonnement.

EXIT MANAGEMENT
Ziet u het afscheid nemen van personeel als PR moment? Afscheid nemen van medewerkers is in de meeste gevallen iets waar de gemiddelde manager tegen op ziet. Het is heel menselijk om hier moeite mee te hebben. Echter, er zijn grofweg drie uitkomsten mogelijk na een exit gesprek:

 • Medewerker en manager komen beiden met een naar gevoel uit het gesprek
 • Manager is tevreden / medewerker gaat met een naar gevoel naar huis
 • Medewerker en manager komen met begrip voor elkaars standpunten uit het gesprek


ZIEKTEVERZUIM

GRIJS VERZUIM: Elke werkgever of manager loopt er tegen aan: medewerkers die veelvuldig verzuimen. Uit onderzoek is komen vast te staan dat gemiddeld 80% van het verzuim binnen het MKB bestaat uit grijs verzuim. Een niet te onderschatten deel van deze grijs verruimers heeft een verslavingsprobleem. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat naar schatting 10 tot 21% van mensen met een baan voldoet aan de criteria van verslaving. Wij kennen deze doelgroep en bijbehorende problematiek door en door. Wij signaleren, bespreken, begeleiden, behandelen en verwijzen door. Wij stellen, behalen en borgen doelen en monitoren vooruitgang.

Coaching

VOOR WIE
Of u nu medewerker bent of MT lid, niemand kan zich optimaal ONTPLOOIEN als men rondloopt met belemmerende overtuigingen. Geen enkele voetbalcoach hoeft Lionel Messi of Cristiano Ronaldo te leren voetballen en toch hebben ze een coach.

 

NO CURE NO PAY

Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor u het verschil gaan maken. Op basis van concrete afspraken durven we met u een traject in te gaan op basis van NO CURE NO PAY / WE CURE YOU PAY.
De voorwaarden van deze constructie worden goed vastgelegd. We houden van tweezijdige maximale transparantie.

COMBI DEAL

Als u meerdere abonnementen afneemt, ontvangt u een maximale combinatie korting van 30% over de totale orderwaarde. De hoogte van de korting is afhankelijk van de abonnement combinatie.
De minimale combinatie korting is altijd 15%.

 

“ Let’s bring Your Business to the Next Level in Succes“

Zullen wij samen op weg gaan naar sustainable succes met een smile?
Het ergste dat u kunt overkomen is grip op uw succes in een swingende organisatie die bestaat uit ondernemers in plaats van werknemers.
Afspraak maken Meer info
© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer