07 mei 2017

Lekker eten na BLOG Reactie ?

Het is mei maand – Company Optimizer BLOG reactie maand.

Naast bezig te zijn met onze dagelijkse business willen wij ook onze bijdrage leveren aan een discussie op relevante en actuele onderwerpen die spelen voor uw als werkgever, werknemer of als ondernemer. Om dit te stimuleren, dagen wij de bezoekers van onze website uit hun visie te delen op deze onderwerpen. Het maakt hierbij niet uit of u uw visie in één zin of in 300 woorden weet neer te zetten. Deze maand hebben wij 3 interessante blogs waar u op kunt reageren. Na iedere 50 reacties organiseren wij een trekking. De winnaar krijgt een Dinercheque van Euro 100,00. Klik op de button om naar de BLOG artikelen in mei te gaan.

 

 

Hoe gaat deze trekking in zijn werk? Uit de 50 reacties selecteren wij er 5 op basis van originaliteit en visie. Uit deze 5 kiezen wij vervolgens random één winnaar.

Wij zijn heel benieuwd naar UW VISIE. Verras ons maar en wie weet gaat u deze maand lekker uit eten. Wij zullen uw reactie 1 op 1 overnemen op de website. Wij zullen een reactie alleen niet toelaten bij gebruik van scheldwoorden, beledigende teksten of discriminatie.

Misschien vindt u dit ook interessant:

© 2021 Company Optimizer - Algemene Voorwaarden - Disclaimer